logo

 

Vrijblijvend offerte aanvragen

Werkzaamheden

Oppervlakte vloer (m2)

Adres

Telefoon

Huidige ondergrond

Naam

Postcode

E-mail
Reinigingsproducten houten vloeren

Bona Reinigingsproducten Houten Vloer. Schoon & Veilig voor jou, je gezin & voor de planeet.


Bona Houten Vloer Reiniger
Bona Houten Vloer Reiniger is speciaal ontwikkeld om stof, vuil en vet veilig te verwijderen van houten vloeren. Gebruiksklare formule die snel droogt en geen resten achterlaat. 'Best in Test’ in onafhankelijke laboratoriumtests en beter bevonden dan 11 andere vloerreinigers.
Bona Houten Vloer Reiniger Cartridge
Deze Bona Houten Vloer Reiniger Cartridge is geschikt voor gebruik met de Bona Premium Spray Mop Houten Vloeren (niet geschikt voor het oude Bona Spray Mop model). Het is speciaal ontwikkeld om stof, vuil en vet veilig te verwijderen van houten vloeren. Gebruiksklare formule die snel droogt en geen resten achterlaat.
Bona Houten Vloer Reiniger Navulling
Bona Houten Vloer Reiniger in handige navulverpakking voor zowel de Bona Sprayfles als voor de Bona Cartridge. Het is speciaal ontwikkeld om stof, vuil en vet veilig te verwijderen van houten vloeren. Gebruiksklare formule die snel droogt en geen resten achterlaat.
Bona Reiniger voor Geoliede Houten Vloeren
Bona Reiniger voor Geoliede Houten Vloeren is een veilige, eenvoudige en effectieve reiniger voor houten vloeren die in de parketolie zijn gezet. Een 2-in-1 effect: het reinigt en voedt tegelijkertijd houten vloeren - het laat een extra beschermlaag achter.
Bona Reiniger voor Geoliede Houten Vloeren Cartridge
Deze Bona Reiniger voor Geoliede Houten Vloeren Cartridge is geschikt voor gebruik met de Bona Premium Spray Mop voor Geoliede Houten Vloeren (niet geschikt voor het oude Bona Spray Mop model en niet geschikt voor gelakte vloeren). Het is een veilige, eenvoudige en effectieve reiniger voor geoliede houten vloeren. Het reinigt en voedt tegelijkertijd geoliede houten vloeren en laat door deze speciale formule zo een extra beschermlaag achter - een 2-in-1 product.
Bona Reiniger voor Geoliede Houten Vloeren Navulling 2,5 liter - Parketreiniger
Droogt snel - gebruiksklaar. Bona Reiniger voor Geoliede Houten Vloeren is een veilige, eenvoudige en effectieve reiniger voor houten vloeren die met parketolie zijn afgewerkt. Het reinigt en voedt tegelijkertijd houten vloeren en laat een extra beschermlaag achter


Karakter Parket

Kwikstaartlaan 22, 3704 GS Zeist
030-6990753 of 06-23855654
info@karakterparket.nl