Vrijblijvend offerte aanvragen

Werkzaamheden

Oppervlakte vloer (m2)

Adres

Telefoon

Huidige ondergrond

Naam

Postcode

E-mail
Assortiment

In het assortiment van Karakter Parket zitten houten en pvc vloeren. 


Boen

De natuur toont de meest ongelooflijke kleuren en materialen die ons grote inspiratie geven en steeds belangrijker voor ons worden. We willen laten zien hoe houten vloeren zo divers en uitzonderlijk zijn en dat er een product is voor elke persoonlijkheid en stijl.


Douwes Dekker

Laminaat- en PVC vloeren met een ruime keuze uit kleur, materiaal en patroon. Of je nu houdt van pittig of rustig, van een druk patroon of kalm lijnenspel, de collectie van Douwes Dekker biedt het allemaal. Met een vloer van Douwes Dekker is jouw vloer een échte blikvanger in huis!


Hollandse vloeren

Bij Hollandsche Vloeren staat duurzaamheid centraal. We hechten veel waarde aan het gebruik van verantwoord geproduceerd hout uit duurzaam beheerde bossen (FSC en PEFC gecertificeerd). Onze productieprocessen zijn gericht op het minimaliseren van onze ecologische impact, en onze vloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan en hun schoonheid te behouden.


Lieverdink

Parketfabriek Lieverdink stelt de hoogste eisen aan haar producten die volgens de hoogste kwaliteitsnormen en uitgebreide kwaliteitscontroles vervaardigd worden. U bent verzekerd van een 100% perfect Hollands klasse product.


Otium vloeren

Met Otium at Home wordt uw huis meer dan zomaar een woning. Onze vloeren bieden niet alleen schoonheid, maar ook praktisch gemak dankzij geavanceerde technologieën. Onze vloeren dragen namen zoals Dahlia, Emerald, Everest en Amber. Elk van deze namen draagt een uniek karakter dat past bij verschillende smaken en stijlen. Uw huis wordt een weerspiegeling van wie u bent en waar u van houdt. Nodig uw vrienden en familie uit, creëer blijvende herinneringen en geniet van een huis dat echt als thuis aanvoelt.


Raftwood


Sense

Sense staat voor kwaliteit van de afwerking, natuurlijke uitstraling en zuivere samenstelling. Het assortiment bestaat uit twee verschillende legwijzes. Dit houdt in dat er voor iedere toepassing een juiste vloer beschikbaar is. De collecties bestaan uit natuurlijke houtdecoren en steendecoren in diverse afmetingen. Zeer populair zijn de extra brede vloerdelen. De sterke toplaag is extra behandeld met een PUR-coating inclusief een antistatische en antibacteriële behandeling.


Trenovo
Karakter Parket

Kwikstaartlaan 22, 3704 GS Zeist
030-6990753 of 06-23855654
info@karakterparket.nl